Veelgestelde vragen

Waar is Suara Gembira gevestigd?

Suara Gembira is gevestigd in Apeldoorn. Wij hebben geen toko, afhaalcentrum of restaurant. Op afspraak maken wij gebruik van een centrale keuken. Daar koken wij voor elke cateringservice. 

Hoe scherp zijn onze gerechten?

In overleg met u worden de gerechten scherp of minder scherp gemaakt. Bij elk buffet vindt u aan het einde van het buffet onze huisgemaakte Sambal Gembira en/of Sambal Roa. Dit zijn zeer scherpe huisgemaakte sambals.

Kan ik eten van jullie proeven?

Eten kan altijd geproefd worden op reservering. Afhankelijk van de hoeveelheid zijn er proefmaaltijden of hapjes beschikbaar. U betaalt hier een kleine bijdrage voor.

Allergieën, dieetwensen of intoleranties?

Geeft u van te voren aan welke allergieën, dieetwensen of intoleranties u of uw gasten hebben en wij doen ons uiterste best hier een oplossing voor te bieden. Wist u overigens dat de Indonesische keuken rijk is aan vegetarische gerechten?

Wordt het eten uitgeserveerd?

In de meeste gevallen staan onze gastvrouwen in Sarong Kebaya (traditionele kleding) achter al onze buffetten. Onze buffetten worden met mooie batikkleden en entourages aangekleed. Zo gebruikt iedereen achter het buffet uit hygiënisch oogpunt handschoenen en wordt het haar van de dames met lang haar opgespeld. Naast het opscheppen wordt er desgewenst tekst en uitleg gegeven aan de gerechten. Wenst u geen personeel, dan kan dat uiteraard ook. Kijk voor alle mogelijkheden bij ons “Catering”.

Waar worden de foodworkshops georganiseerd?

De meeste foodworkshops vinden plaats bij onze partner Indo Garden in Posterenk. Elk jaar organiseren wij met diverse foodworkshops voor gepassioneerde foodlove hebbers van de Indonesische keuken. Met diverse thema’s en jaarlijks vernieuwde recepten. Suara Gembira geeft ook op desgewenste locaties foodworkshops/masterclasses. Deelname aan de foodworkshops/masterclasses is van beginner tot gevorderden niveau.

Kan ik jullie inhuren voor een feest/event?

Suara Gembira is naast een Indonesische Catering ook een evenementen organisatie. Vraag naar de mogelijkheden om uw feest/event in samenwerking met ons te organiseren. Wist u overigens dat Suara Gembira een eigen dansformatie heeft met traditionele Indonesische dansen en een groot netwerk beschikt over muzikanten?