catering op maat

Uw feest, gelegenheid of zakelijk event, Suara Gembira verzorgt alles tot in de puntjes. Een traditioneel Indonesische rijsttafel in buffetvorm, of een culinair thuis diner, muziek en dans? Het kan allemaal. Een cateringservice kan al vanaf 8 personen. Geen enkel probleem.

Traditionele Rijsttafel

Het concept is heel eenvoudig en bestaat uit een drietal mogelijkheden. U kunt al een rijsttafel bestellen vanaf 8 personen. Culinair thuis dineren vanaf 8 personen waarbij de rijsttafel feestelijk gepresenteerd wordt, een traiteurservice vanaf 15 personen of traditionele rijsttafel in buffetvorm vanaf 25 personen. U en uw gasten kunnen direct heerlijk genieten van het eten.

Culinair Thuis Dineren (minimaal 8 personen)

Nodig een select gezelschap uit en dineer bij u thuis! Dát kan! Wij dekken uw eettafel sfeervol op en serveren een luxueus gangen-diner uit. In overleg stellen wij het diner samen met u op en serveren het diner uit aan uw eigen eettafel. En de bijpassende geselecteerde wijnen? Daar zorgen wij voor. Hoe comfortabel is dat? U hoeft de deur niet uit en dineert thuis in uw eigen restaurant.

Traiteurservice (vanaf 15 personen)

U heeft een kleiner gezelschap uitgenodigd. Dan kiest u voor een rijsttafel in aangepaste traiteur schap. Verwarm de gerechten, schep het over in uw eigen servies en uw rijsttafel staat klaar voor u en uw gasten. Gemak dient de mens!

Buffetvorm (vanaf 25 personen)

Kiest u voor een rijsttafel in buffetvorm dan bezorgen wij de rijsttafel bij u thuis of op desgewenste locatie. Om de kwaliteit en versheid te behouden verwarmen wij het buffet op ter plaatse. Alle buffetten worden aangekleed met onze batiktafelkleden, dulangs en Balinese houtsnijwerk schermen zodat uw buffet er sfeervol uitziet. Desgewenst kunnen wij personeel verzorgen die achter het buffet staan om op te scheppen en tekst en uitleg te verschaffen over onze  gerechten.

Alle rijsttafels zijn inclusief 2 basisgerechten, het aantal gewenste oneven aantallen gerechten en alle bijgerechten.

Buffetvorm

Traiteurschap

Saté plaza

Houdt u van saté? Dan is wellicht het Saté Plaza concept de ideale uitkomst voor uw feest of event. Onze live-grill saté show bezorgt u een geweldige ervaring met diverse soorten saté begeleid met lontong, gado gado, acar ketimun, kroepoek, gebakken uitjes en verschillende sauzen. Wij roosteren voor u op locatie (alleen indien ter plaatse mogelijk) en u waant zich door geuren en smaakdiversiteit in Indonesië.

Jajanan Pasar

Jajanan Pasar is de vertaling voor hartige snacks en zoete koekjes. De enorme hoeveelheden lekkernijen zorgen er voor dat Indonesië rijk is aan heerlijke culinaire versnaperingen die u kunt presenteren tijdens uw feest of event. Uw gasten krijgen verschillende hapjes gepresenteerd tijdens uw feest of event. Wij zorgen ervoor dat uw gasten niets te kort komen.

Offerte opvragen?

WIM9069-scaled.jpg

* velden zijn verpicht